Nagehan alçı rasim ozan kütahyalı video | nagehan alçı rasim video, rasim video twitter

 


Nagehan alçı rasim ozan kütahyalı video | nagehan alçı rasim video, rasim video twitter.

Watch full video here

Nagehan alçı rasim ozan kütahyalı video | nagehan alçı rasim video, rasim video twitter

Nagehan alçı rasim ozan kütahyalı video | nagehan alçı rasim video, rasim video twitterrasim ozan kütahyalı video,rasim ozan kütahyalı video twitter,nagehan alçı twitter,rasim ozan kütahyalı twitter,nagehan alçı rasim ozan kütahyalı twitterFull video.

Bir Vatandaş, Nagehan Alçı’ya Rasim Ozan Kütahyalı’nın Videolarını SorduRasim Ozan Kütahyalı kimdir? ROK neden gündem oldu…yorumcusu ve köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ülke gündeminde en çok konuşulan konuların başında yer aldı. Peki Rasim Ozan Kütahyalı kimdir, neden gündem oldu?

Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Buraya kayıt yaptırıp okumaya başladıysa da, ikinci sınıftayken okulundan ayrıldı.

Bir dönem Taraf gazetesinde yazarlık yapmıştır. Köşe yazarlığından önce, Plato Film’de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı.Kütahyalı şu an Beyaz TV’de Beyaz Futbol programında yorumculuk ve Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

mitinginde vatandaşlara el sallayan gazeteci Nagehan Alçı bir vatandaşın kendisine seslenmesi üzerine o yöne kafasını çevirdi ve vatandaşın ne dediğini anlamaya çalıştı.

Post a Comment

If you have any doubts, Please let me know

Previous Post Next Post